Безплатна доставка над 80 лв.

Често задавани въпроси

Общи

DOZZA Energy е енергийна напитка от нов тип, която дава енергия, повишава концентрацията, избистря фокуса и засилва производителността ти, за да имаш сили за всичко през деня. DOZZA Energy не вреди на организма ти, защото не съдържа консерванти и подсладители. Просто енергийна доза с естествен вкус и натурални съставки, които работят.

Да, но не само. Енергийните напитки осигуряват бърз прилив на енергия, но в крайна сметка те карат да се чувстваш изтощен психически и физически. DOZZA дава устойчива енергия, която се разгръща с часове и не вреди на тялото и ума ти, защото идва от естествени съставки. Масовите енергийни напитки съдържат съставки със съмнително качество, често имат високи нива на захар и синтетичен кофеин, за да стимулират енергията, но не осигуряват никакви нутриенти на тялото ти. DOZZA ти дава енергия, но и много още полезни вещества, които да подсилят организма ти.
Затова виждаш, че DOZZA Energy не е стандартната енергийна напитка. Тя е другата енергийна напитка и много повече.

За да захраниш тялото си с енергия, има много начини. DOZZA Energy е един от тях – не само здравословен, но и бърз. DOZZA Energy съживява ума и тялото. Помага ти да си фокусиран във всеки момент, поддържа бодростта ти и ти дава сили да се справиш с всички предизвикателства на деня. И все пак DOZZA Energy може да подейства различно при всеки човек, в зависимост от нуждите и преживяванията му.

DOZZA Energy повишава твоята енергия, фокус и производителност, когато имаш най-голяма нужда от това и работи бързо. Вземи я сутрин, за да стартираш деня си, преди голямо събитие, на което трябва да блеснеш, вечер преди да излезеш с приятели или когато си затрупан с работа и гониш краен срок. Винаги, когато искаш да си на 100%.

DOZZA Energy действа почти веднага и е най-ефективна от 4 до 6 часа. Консумирай вместо кафе или енергийна напитка, за да получиш търсената сила и едновременно да подпомогнеш организма си.

На стайна температура или най-добре в хладилник, защото смятаме, че нашите шотове са най-вкусни и освежаващи, когато са охладени.

Към момента можеш да закупиш DOZZA Energy от нашия уебсай. Очаквай съвсем скоро DOZZA Energy и в магазина до теб.

Поради натуралната си природа DOZZA e с най-добри хранителни и вкусови качества до 6 месеца след производство.

Съставки

Комбинация от селектирани натурални активни съставки в перфектното съотношение за твоята желана DOZZA енергия.

DOZZA Energy има страхотен вкус съчетание от плодове и активните съставки, които се съдържат в различните видове. За пълен кеф от всяка глътка, която истински освежава.

Не, нашата философия е без изкуствени вещества и консерванти, и плътно я спазваме.

Не, и държим на това. Редица проучвания показват, че изкуствените подсладители като аспартам, захарин, сукралоза, неотам и други, са свързани с наддаване на тегло, затлъстяване, сърдечно-съдови заболявания и диабет.

Да, DOZZA Energy е подходяща за вегани и вегетарианци. DOZZA Energy не съдържа никакви животински продукти или вещества, добити от животни.

Да, DOZZA Energy е без глутен, веган, без пшеница, без лактоза и без млечни продукти!

Това е благородна утайка, която се нарича Gingerol и е резултат от използването на джинджифил с най-високо качество. Gingerol е естествено активно съединение, намиращо се в нашия джинджифил и той произвежда повече утайка, както се вижда. Увери се, че си разклатил силно бутилката, за да си сигурен, че се смесва перфектно.
За да не пропуснеш нито едно от полезните вещества на DOZZA.

Винаги препоръчваме да изпиеш целия шот веднага след отваряне. Така ще получиш 100% от полезните вещества в него. Можеш да го съхраняваш отворен в хладилник до 5 дни, но свежестта на нашия продукт е гарантирана само при отваряне.

Поръчка и абонамент

Можете да използвате само по един код за отстъпка на поръчка. Ако имате нужда от помощ, моля, изпратете имейл [email protected]

Доставките се извършват, чрез куриерска фирка Спиди. Доставяме до всички точки в България. Получи повече информация на страница Доставка.

Да, въпреки че абонаментът за DOZZA Energy ти дава много повече отстъпки и предложения.

Плащаш 19,99 лв., вместо 22 лв. за кашонче с 6 броя DOZZA Energy. Получаваш пратката си редовно и не губиш време да презареждаш.
Имаш сводобата да спреш или паузираш абонамента си по всяко време.

За да прекратиш абонамента си, е нужно да имаш поне 2 завършени поръчки към него.

Когато влезеш в акаунта си, може да видиш всички подробности около абонаментния си план и поръчки в своя профил.

Имай предвид, че поръчката се обработва в деня на фактуриране. Доставки се извършват до 48 ч. след обработване на поръчката (с изключение на уикендите).